Wie zijn wij

 

Wij zijn Richard en Marjan, Nederlandse eigenaren van gîte Le Bel Endroit in Pierregras (regio Adrèche) sinds 2015 en gîtes NouLou in Saint-Denis (regio Gard) sinds juni 2018 . Marjan komt al vanaf haar kinderjaren in het gebied waarin de gîtes zich bevinden. Omdat de Ardèche/Gard zo veelzijdig is hebben wij gekozen om in deze regio gîtes te openen. Zwemmen in riviertjes, vissen, kano varen, mountainbiken, wielrennen, klimmuur, mooie steden, de mooie markten, Nîmes, Pont du Gard, Barjac, Gorges de L'Ardèche en nog veel meer. Genieten van de rust bij de gîte of de drukte opzoeken bijvoorbeeld rondom Vallon-pont-d'Arc.

 

Tijdens onze eigen vakanties zijn wij ook aanwezig. Maar onze kinderen zijn inmiddels 18 en 15 jaar en de oudste komt niet altijd meer mee. De beiden woningen zijn in het vakantiehuis volledig van elkaar gescheiden waardoor privacy gewaarborgd is. Buiten de schoolvakanties zijn de beheerder en zijn vrouw aanwezig. 

 

Bij gîtes NouLou, onze andere locatie, proef je het Franse leven voor even; je woont in een authentiek pand in het typisch Franse dorpje Saint-Denis. In het dorpje lijkt het of de tijd stil heeft gestaan maar rondom het dorp zijn mooie steden, prachtige bezienswaardigheden en uitjes. En op looptafstand, zwemrivier de Cèze! Kijk ook eens op gîtes NouLou